Monday, March 10, 2008

My Freedom

Im just going to write a journal entry in here. I doubt many people actually read this "blog" part without me uploading it to facebook. But if you do, let me know what your thoughts are on this. Its a bit discombobulated. But thats how my thoughts are most of the time(Im gonna try it all in caps. cuz thats how I write):

I DONT EVEN REMEMBER MY QUESTION ANYMORE. EVERY TIME I WATCH SOMETHING LIKE "INTO THE WILD" IT LEAVES THE SAME HAUNTING FEELING. THE UNQUENCED DESIRE FOR A PLACE WITHOUT BOUNDS. TO FIND MYSELF AND TO SEARCH OUTSIDE THE CONFINES OF SOCIETY. TO FIND LOVE IN A PLACE IT ISN'T LOOKED FOR. TO DISCOVER PURPOSE IN A LIFE WITHOUT OBLIGATIONS.

DOES THE WORLD NEED PEOPLE WHO ARE HAPPY, FREE, AND LOVING? OR IS THE WORLD MORE IN NEED OF PEOPLE WHO WILL FORSAKE SUCH THINGS IN ORDER TO FIND A WAY TO DO THEIR PART IN "FIXING" THE WORLD?

OR IS ALLOWING YOURSELF TO BE FREE A WAY OF FIXING THE WORLD?

DOES COMPLETELY DISENGAGING SOCIETY HELP? IS LIVING TO FIND YOURSELF WHAT WE ARE CREATED TO DO? OR ARE WE CREATED TO FALL IN STEP WITH SOCIETY AND TRY TO CHANGE IT FROM THE INSIDE OUT?


IS LIVING FOR YOUR OWN HAPPINESS A WAY OF CHANGING IT FROM THE INSIDE OUT?

DO WE DENY THE WAY OF SOCIETY IN ITS TOTALITY TO LIVE A LIFE OF TRUE DISCOVERY AND FREEDOM? CAN ONE FIND SUCH THINGS WITHIN SOCIETY?

DO I FORSAKE MY DESIRE TO RUN FREE FOR A LIFE FULL OF OBLIGATIONS, DEADLINES, AND "ASSIGNMENTS" WHICH DON'T MATTER?

WHAT IS MORE IMPORTANT: FREEDOM OR STABILITY? FREEDOM OR LIFE FULL OF DEMANDS?

AND WOULD TRUELY LIVING FOR YOURSELF REALLY BE LIVING FOR OTHERS AS WELL?

1 comment:

katrina said...

ha... life questions. i'm still trying to work out what i think... well i think to much, but what do i believe to be true? i'll get back to u :)